Ontbijt / brunch uit Spuntino:
Eieren met soldaatjes
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, brood, cayennepeper, ei, gerookt paprikapoeder, peper, sesamzaad, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Amerikaans / Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / brunch uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit Polpo:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Maak van de noot een deugd:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Appels en peren: