Recept uit Sous vide:
Bordelaise
- Ingrediënten:
- kalfsbouillon, knoflook, laurier, paddestoelen, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot, tijm, rode wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Recept uit Spis:
Recept uit Vegalicious:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit A propos bistro:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: