Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoensap, maïzena, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van What's that smell:
Recept van Food & Friends:
Recept uit delicious. magazine - 2010-10:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Smaak van china:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Home made:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Wateetons:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie: