Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Parelhoen uit de oven met groene kool en spek
- Ingrediënten:
- boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie: