Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Lamskotelet met citroen
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, honing, knoflook, korianderpoeder, lamskotelet, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Thug kitchen:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy: