Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Aubergineschnitzel
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, ei, paneermeel en plantaardige olie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gehakt, knoflook, melk, mosterd, mozzarella, nootmuskaat, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, suiker, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Duizenden1dag:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel: