386 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterdroge witte wijneigroentebouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfoliepeterselieplantaardige oliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonsjalottomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Raapjestaart met kalfsvlees

Ingrediënten:
baharat, basmatirijst, bladpeterselie, chilivlokken, fijne kristalsuiker, gehakt, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, raapjes, tamarindepasta, tijm, tomaat, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Schoonmoeders gehaktballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, bulgur, gedroogde tijm, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, lamsgehakt, olijfolie, paprikapoeder, pistachenoten, rode chilipeper, ui, walnoten, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Artisjokkensalade en mayonaise met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
aardappel, artisjokken, citroen, dijonmosterd, dille, doperwtenscheuten, dragon, eidooier, fijne kristalsuiker, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, tijm, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Heldere kippensoep met knaidlach

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, dille, droge witte wijn, ei, gember, koriander, laurier, margarine, matzemeel, pimentkorrels, raap, rozemarijn, scharrelkip, sodawater, tijm, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Tomaten-amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, broodkruimels, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, roomboterbladerdeeg, tijm, tomaat, zonnebloemolie, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Flespompoen met boekweitpolenta en tempura van citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, flespompoen, groentebouillon, kardemompeulen, kasha, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, oregano, pimentbessen, polenta, sinaasappel, sodawater, tijm, volle melk, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Langzaam gestoofd kalfsvlees met pruimen & prei

Ingrediënten:
anijsster, bouillon, citroen, droge witte wijn, gedroogde pruimen, gemalen piment, griekse yoghurt, kalfsschenkel, kaneelstokje, knoflook, laurier, peterselie, prei, sinaasappel, tijm, tomaat in blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Paté van citroenboontjes & zongedroogde tomaat

Ingrediënten:
citroen, citroenbonen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, gerookt paprikapoeder, plantaardige olie, rode ui, tijm, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Lamsgehaktballetjes met berberisbessen, yoghurt & kruiden

Ingrediënten:
banaansjalotten, berberisbessen, dille, dragon, ei, gedroogde vijgen, gemalen piment, griekse yoghurt, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, laurier, munt, peterselie, suiker, tijm, ui, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Plum Duck / Eend met pruimen

Ingrediënten:
bruine suiker, eendenborstfilet, kaneel, peper, plantaardige olie, port, rode pruim, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Spareribs

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, kikkoman sojasaus, knoflook, limoen, olie, peper, spareribs en tijm

Soort:
vlees / roken / barbecue/grill
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Sarma van snijbiet

Ingrediënten:
gedroogde munt, gedroogde tijm, gehakt, lombok, peper, pepertje, rijst, snijbiet, tomatenpuree, ui, water en zonnebloemolie

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:

Soep van geroosterde paprika

Ingrediënten:
groentebouillon, ketjap asin, kikkererwten, oranje paprika, peper, plantaardige olie, rode paprika, rozemarijn, tijm, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...