Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Indiaas zoetzure kip met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, kip, peper, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Indiaas / Sefardisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, maïzena, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek: