Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Gevulde kipfilet met groene kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, eiwit, hüttenkäse, kipfilet, knoflook, verse basilicum en verse bieslook
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit The naked chef:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: