845 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloembotercitroendijonmosterdeiknoflookmelkmosterdolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikertomaatuivruchtensapwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, kruidenazijn, mosterd en olijfolie

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Rouille

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olijfolie, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, harissa, knoflook en saffraan

Keuken:
Provençaals
Soort:
saus
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Mayonaise

Ingrediënten:
azijn, citroensap, eidooier, olie, peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
saus / vegetarisch / mosterd
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rundertartaar

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, citroensap, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, olijfolie, peper, bladpeterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Asparagus Royale

Ingrediënten:
aspergepuree, boter, bruine kippenjus, citroensap, eekhoorntjesbroodolie, eidooier, eiwit, hazelnootolie, room, volle melk, zout en zwarte truffelconcentraat

Soort:
groente
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sojamayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, dijonmosterd, donkere sojasaus, eidooier, peper, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambalcrème

Ingrediënten:
citroensap, druivenpitolie, eidooier, limoensap, sambal maison, vissaus, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, olie, olijfolie, witte peper, witte wijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olie, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Basisrecept uit Koude keuken:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olie, witte peper en zout

Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bijgerecht uit Bouillon:

Gerookte-paprikamayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, gerookte paprika, knoflook, olijfolie, pimenton de la vera dulce, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Carpacciosaus

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, citroensap, dijonmosterd, eidooier, sjalot en tabasco

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Koude mosterdsaus

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, eidooier, grove mosterd, neutrale olie, peper, room, sherryazijn, wittewijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Eenvoudige artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, ciderazijn, citroensap, eidooier, kappertjes, knoflook, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, peper en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, olijfolie, witte wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...