Recept uit Koken voor elke dag:
Zeeduivel met zurkelsaus
- Ingrediënten:
- peper, prei, room, sjalot, vetstof, visfumet, witte vermout, witte wijn, wortelen, zeeduivel, zout en zurkel
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Amuse / diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit eten met nijntje:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]: