281 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroenraspcitroensapcrème fraîcheeifruitgroentebouillonkippenbouillonknoflookmelkparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotslagroomsuikertijmuiwaterwitte wijnzeezoutzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:

Mosselen met gegrilde watermeloen en boekweitpasta

Ingrediënten:
boekweitpasta, citroen, fijn zeezout, fleur de sel, knoflook, mosselen, olijfolie, prei, room, sjalot, sushiazijn, verse tijm, vers laurierblaadje, vinaigrette, watermeloen, witte wijn en wortel

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijke hapjes & drankjes

Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:

Tartaar van Sint-Jakobsnootjes

Ingrediënten:
citroen, gelatineblaadjes, gerookte forel, limoensap, mango, mierikswortelroom, olijfolie, room, roomkaas, sinaasappelsap, sint-jakobsnootjes, suiker, vanillemerg, witte peper en zout

Soort:
feestdagen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Groentesalade met kaas

Ingrediënten:
appelen, bleekselderij, citroen, citroensap, jonge kaas, komkommer, noten, olie, peper, room, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Varkenshaasbiefstukjes met cantharellensaus

Ingrediënten:
bieslook, citroenrasp, crème fraîche, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, room, sjalot, spitskool, tijm, varkenshaasbiefstukjes, verse cantharellen en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Rozenbottelsaus

Ingrediënten:
brandewijn, citroenrasp, kaneel, kruidnagel, olie, paprikapoeder, rozenbottelmerg, sherry, sinaasappelsap, worcestershiresaus, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Poolse pierogi

Ingrediënten:
bakpoeder, belegen cheddar, belegen goudse kaas, bieslook, bloem, boter, citroen, ei, karwijzaad, kruimige aardappels, olijfolie, ui, witte kool, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche groentelinten ricotta

Ingrediënten:
bladpeterselie, cajunkruiden, citroen, courgette, eieren, emmental geraspt, korstdeeg met zaden en kruiden, olijfolie, peper, ricotta, room, wortel en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Tournedos

Ingrediënten:
bimi, brandy, citroen, cognac, doperwt, extra vierge-olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, krieltjes, oesterzwam, olijfolie, paddenstoelen, savooiekool, single cream, slagroom, tournedos en truffelolie

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde patisson

Ingrediënten:
citroen, gemalen kaas, olijfolie, patisson, pepertje, room, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Soort:
groente / ovenschotel
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche groenten

Ingrediënten:
broccoli, citroenschil, courgette, demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, korstdeeg met zaden en kruiden, melk, olijfolie, peper, peultjes, room en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Gekruide zalm

Ingrediënten:
chilipeper, citroen, gerookte zalm, knoflook, konijn, kruiden, limoen, limoenen, olijfolie, room, sla, varkensvlees, zalm en zout

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Courgettesoep met yoghurtroom

Ingrediënten:
citroen, courgette, gemalen gedroogde chilipeper, gemalen komijn, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, olijfolie, sjalot en slagroom

Keuken:
Grieks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...