Recept uit Sous vide:
Pekel voor varkensbuik
- Ingrediënten:
- inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout
- Soort:
- sous-vide / condiment
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, slagroom, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Maleisie: