Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lamsbout
- Ingrediënten:
- lamsbout, marinade voor lamsbout, olie, prei, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Snack / diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek: