Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gepocheerd kalfsvlees - lesso semplice
- Ingrediënten:
- bleekselderij, ui, uitgebeende kalfsborst, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Basisrecept uit Rijst en risotto: