Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Veau à la cuillère
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsbouillon, kalfssukade, olie, piccalilly, prei, rode port, rode wijn, tomatenpuree, ui en winterpeen
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit I love groente:
Recept uit Honey & co:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel: