Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroensapeigroentegroentebouillonknoflooklaurierolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Linzensalade met verse kruiden

Ingrediënten:
amora, bieslook, bleekselderij, fleur de sel, koriander, kruidnagel, linzen, rookspek, sjalot, ui, walnotenolie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Terrine van konijn, salie & abrikozen

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, extra vierge-olijfolie, frisee, gedroogde abrikozen, gelatine, knoflook, konijn, marsala, salie, sjalot, toast, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Risotto met konijn en druiven

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, groene olijven, konijnenbout, kruidenazijn, langkorrelige rijst, muskaatdruiven, olie, peper, rozemarijn, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / wild
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met garnalen en artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bladpeterselie, bleekselderij, bottarga, citroensap, garnaal, olijfolie, sjalot, spaghetti, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Rode-bessensaus voor hertenvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouquet garni, cognac, hertenvlees, olijfolie, peper, rode-bessengelei, rode voedingskleurstof, rode wijn, sjalot en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
warme sauzen / wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzuur konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bleekselderijhart, groene olijven, knoflook, konijn, olijfolie, pantelleria-kappertjes, pijnboompitten, rozemarijn, salie, sjalot, suiker, ui, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Varkenspoot en savooiekool

Ingrediënten:
bleekselderij, ciderazijn, citroen-mosterddressing, extra vergine olijfolie, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagels, savooiekool, sjalot, steranijspeulen, ui, varkenspoten, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Veldsla met filo-kaasstengel

Ingrediënten:
bleekselderij, filodeeg, frituurolie, koolzaadolie, münsterkaas, peper, radicchio, rode bosbessen, sjalot, veldsla, walnoten, wijnazijn, wijndruiven en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

stoofpot van zwarte bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, buikspek, chorizo, gemalen zwarte peper, groene paprika, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, zout en zwarte bonen

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Saus op basis van groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, groentebouillon, japanse sojasaus, knoflook, madeira, maïzena, sjalot, tijm, tomatenpuree, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
saus / bouillon
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gepeperde lende met udon uit de wok

Ingrediënten:
bleekselderij, dikke lende, grof zeezout, knoflook, lendebiefstuk, lente-ui, oestersaus, olijfolie, pindaolie, sjalot, suiker, taugé, udonnoedels, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Ossentong in madeirasaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, cornichons, dragon, kappertje, madeira, olijfolie, ossentong, sjalot, slagroom, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Mosselen

Ingrediënten:
bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peperkorrels, sjalot, tijm, venkel en venusmosselen

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Eenvoudige varkensgebraad

Ingrediënten:
bleekselderij, bospeen, bosui, boter, knoflook, laurier, meiknol, olijfolie, rozemarijn, sjalot, varkensfilet en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, druivenpitolie, gedroogde chinese paddenstoelen, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, laurier, maïsolie, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor haas

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, port, pruimedant, rode wijn, sjalot, tijm en wortel

Soort:
vegan / marinade
Haal meer recepten op...