Recept uit Istanbul:
Kuzu pirzola
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroen, zout, gedroogde tijm, gehakt, olijfolie, plantaardige olie, sumak, ui, versgemalen zwarte peper en zout
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, fruit, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Recept uit Proef Puglia:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: