Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Keukenlab:
Tomatenpastis
- Ingrediënten:
- basilicumolie, gin, laurier, oregano, suiker, tijm, tomaten, water, zeezoutvlokken, zout en zwarte peperkorrels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Keukenlab:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Het Franse bakboek:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Home made zomer:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Sous vide: