339 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroencitroensapeigehaktgembermelkolieolijfoliepaneermeelpaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertomaatuiwitte peperwortelzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Bourride

Ingrediënten:
bot, bouquet garni, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde venkel, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pittige mosterd, prei, sinaasappelschil, stokbrood, tarbot, ui, verse tijm, water, witvis, wortel, zeebaars, zeeduivel, zonnevis en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Ricottaballetjes

Ingrediënten:
boerenbrood, brood, broodkruimels, ei, eieren, ei, knoflook, knoflook, water, water, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pasta, pecorino, penne, peterselie, ricotta, rigatoni, tomatensaus, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Paddenstoelenbibimbap met kimchi en ei

Ingrediënten:
babyspinazie, eieren, furikake, sesamzaad, gochujang, kastanjechampignons, kimchi, komkommer, knoflook, oesterzwammen, plantaardige olie, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, srirachasaus, vloeibare honing, water en zilvervliesrijst

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Driekleuren vlechtbrood

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, knoflook, olijfolie, pesto, water, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ravioli in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, eieren, gehakt, gemalen kaas, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, tomatensaus, ui, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tahu Telor

Ingrediënten:
bawang goreng, bloem, eieren, ei, gula djawa, kaneel, ketjap, ketjap manis, knoflook, kokos, kokosmelk, lente-uitjes, limoen, limoensap, lombok, olie, omelet, pandanbladeren, pannenkoeken, pinda’s, selderij, tahu, taugé, knoflook, uien, water en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep met aïoli - bourride

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eierdooier, grof boerenbrood, grof zout, knoflook, korianderzaad, laurierblad, milde olijfolie, olijfolie, peperkorrel, sinaasappelschil, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, visbouillon, water en witvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Knoflooksoep

Ingrediënten:
chilipoeder, eieren, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, tomaten, water en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Beslag voor groentebeignets

Ingrediënten:
bladselderij, ei, geelwortelpoeder, groentebouillonblokje, knoflook, maïzena, rijstemeel, sesamolie, water, zelfrijzend bakmeel en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Pittige misoramen met ei en sojabonen

Ingrediënten:
chinese kool, edelgistvlokken, eieren, furikake, boter, sesamzaad, groentebouillonpoeder, water, mais, noedels, plantaardige olie, sesamolie, shiitakes, sojabonen, srirachasaus, knoflook en witte miso

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Terong Balado

Ingrediënten:
asem, aubergine, aubergines, djahé, ei, eieren, fruit, kardemompitjes, ketjap manis, knoflook, kruidnagel, kunyit, laos, limoen, limoensap, lombok, lomboks, olie, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, knoflook, tomaat, ui, water, zwarte thee en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Shami Kebab

Ingrediënten:
chana dal, chapati, ei, gemberwortel, kaneelstokje, knoflook, koriander, mager rundergehakt, rijstolie, ui, water, zout, zwarte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Haal meer recepten op...