Peperkorrels, zwart

Zoek naar peperkorrels, zwart in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met peperkorrels, zwart in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste peperkorrels, zwart recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient peperkorrels, zwart:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Hollandaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, laurier, peperkorrels, zwart, boter, sjalot, wijnazijn en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Game stock

Ingrediënten:
hertennek, hertenschouder, knoflook, lamsgehakt, laurier, peperkorrels, zwart, salie, selderij, steranijs, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Japans zevenkruidenpoeder

Ingrediënten:
chilipoeder, maanzaad, mandarijnschil, sesamzaad, sinaasappelschil, szechuanpeper, zwarte peperkorrels en zwart sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwart komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Chaat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchur, asant, gedroogde granaatappelzaden, gedroogde munt, gedroogde rode chilipeper, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, zout, zwarte peperkorrels en zwart steenzout

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Chaat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchoor, asafoetida, geel chilipoeder, gemberpoeder, komijnzaad, munt, wijnsteenzuur, zout, zwarte peperkorrels en zwart zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala I

Ingrediënten:
gemberpoeder, groene kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, zwarte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Smoked porkchops

Ingrediënten:
jeneverbes, karbonade, laurier, peperkorrels en zout

Soort:
vlees / roken / barbecue/grill
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Tandoori chaat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchoor, asafoetida, fenegriekzaad, gedroogde munt, geel chilipoeder, gemalen foelie, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagel, zout, zwarte peperkorrels en zwart zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Geroosterde garam masala

Ingrediënten:
kaneelpoeder, kardemompeul, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Chaat Masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchoor, anardana , gedroogd granaatappelzaad, gedroogde chilipeper, komijnzaad, korianderzaad, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Chat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchur, asant, gedroogde granaatappelpitten, gedroogde munt, gedroogde rode pepers, gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, zout, zwarte peperkorrels en zwart steenzout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Gemengde inmaakkruiden

Ingrediënten:
dillezaad, korianderzaad, kruidnagels, mosterdzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Recept uit Jeruzalem:

Dukkah

Ingrediënten:
groene peperkorrels, hazelnoten, komijnzaad, korianderzaad, maldon zeezout, mild paprikapoeder, nigellazaad, sesamzaad, venkelzaad en zonnebloempitten

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Reebout

Ingrediënten:
maïzena, marinade voor reebout, peperkorrels, reebout, rode bessengelei, rookspek, room, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Dressing met pepertjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, bulgaarse yoghurt, frambozenazijn, groene peperkorrels, hazelnootolie, roze peperkorrels en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Pastrami om rots op te zijn

Ingrediënten:
geel mosterdzaad, ijsklontjes, korianderzaad, kristalsuiker, laurierblad, lichtbruine suiker, peperkorrels, pink salt, rundernaborst en zout

Keuken:
Roemeens / Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Recept uit Jeruzalem:

Baharat

Ingrediënten:
gemalen piment, kaneelstokje, kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, muskaatnoot en zwarte peperkorrels

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch