Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Pigeon aux truffes noires, gegratineerde candele pasta, spruitjes en Sauce Perigourdine
- Ingrediënten:
- candele pasta, duif met zwarte truffel, perigordsaus en spruiten
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Duif met zwarte truffel wordt beschouwd als duif.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met duif met zwarte truffel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient duif met zwarte truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-09:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Story on a Plate:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-11:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: