Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Eendenlever met veldsla
- Ingrediënten:
- bloc de foie gras, frambozenazijn, olie, sherryazijn, toast en veldsla
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Bloc de foie gras wordt beschouwd als foie gras.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bloc de foie gras in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bloc de foie gras:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Macaron: