Japanse knolraap

Japanse knolraap wordt beschouwd als knolraap.

Alternatieve naam: kabu.

Zoek naar japanse knolraap in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met japanse knolraap in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste japanse knolraap recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient japanse knolraap:

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Minestronesoep van groenten met Thaise basilicum

Ingrediënten:
ananassaliebloemen, baby-courgettes, babyvenkels, boter, citroengras, djeroek poeroet, doperwten, gele minicourgettes, gevogeltebouillon, groene asperges, groenekoolbladeren, japanse knolraap, knoflook, koolrabi, koriander, lichte sojasaus, lotuswortel, olijfolie, thaise basilicum, tuinbonen, voorjaarspronkridders en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Shabu shabu

Ingrediënten:
atchara, balsamicoazijn, chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, japanse knolraap, kruisdisteloesterzwam, mango, olijfolie, runderbouillon, runderlende, sake, sojasaus, thaise basilicum en yuzu

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Kabu no senmai-zuké

Ingrediënten:
citroensap, graanstroop, knolraap, kombu, meiraap, mirin, rettich, rijstazijn en zeezout

Keuken:
Japans
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Knolraap chips

Ingrediënten:
chaat masala, chilipoeder, druivenpitolie, five spice, garam masala, japanse seven-spicepoeder, jerk-kruiden, kerriepoeder, knolraap, maïsolie, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Knnolraap in folie

Ingrediënten:
chaat masala, chilipoeder, druivenpitolie, five spice, garam masala, japanse seven-spicepoeder, jerk-kruiden, kerriepoeder, knolraap, maïsolie, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Miso-groente

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knolraap, miso en wortel

Keuken:
Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde knolraap

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, knolraap, kruimige aardappel, maïsolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Poularde en vessie

Ingrediënten:
bresse-kip, doperwten, foie gras, gedroogde varkensblaas, kippenbouillon, knolraap, knolselderij, saus fleurette, wortel en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Pot-Au-Feu

Ingrediënten:
groentefond, knolraap, kruidnagel, laurier, madeira, ossenstaart, runderfond, licht, rundergehakt van korte rib, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Groentesalade & bottarga

Ingrediënten:
bottarga, courgette, groene asperge, knolraap, koolzaadolie, olijfolie, paarse wortel en biet

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Bijgerecht uit Rauw:

Groenten & geraspte bottarga

Ingrediënten:
bottarga, gele courgette, groene asperge, knolraap, lente ui, olijfolie, oranje wortel en paarse wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Knolraap met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, knolraap, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente