Bevroren schuim

Zoek naar bevroren schuim in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bevroren schuim in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bevroren schuim recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bevroren schuim:

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Bessenvinaigrette

Ingrediënten:
aalbessen, bosbessen, dijonmosterd, frambozen, frambozengelei, olijfolie extra vergine en witte balsamicoazijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / vinaigrette
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Garnering

Ingrediënten:
balsamicoazijn, banaan, inktvisinkt, melkchocolade, pure chocolade, suikerwater en tapiocaparels

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:

Salade van gerookte lamsham met bosbessen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bessensap, blauwe bessen, bosbessen, broodcroutons, sla, harde texelse schapenkaas, lamsham, olijfolie, pecannoten, peper, rodewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vlees / mosterd
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Octopus, aardappel en guindilla

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, guindilla peper, mild gerookt paprikapoeder, octopus, pimentón dulce en turkse ingelegde chilipeper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Diner / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:

Chineese stamppot

Ingrediënten:
aardappel, boter, chinese kool en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Nederlands
Soort:
stamppot / groenten en aardappels / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Bijgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Crispy Dosa rice

Ingrediënten:
aardappel, ghee, jasmijnrijst, kokosnoot, kokosnoot-chutney schuim, linzen, masala saus, melkzuur, poharijst, geplet, water, zout en zwarte mungbonen

Soort:
rijst