In champagne gekookte truffel

Zoek naar in champagne gekookte truffel in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met in champagne gekookte truffel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste in champagne gekookte truffel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient in champagne gekookte truffel:

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Salade Francillon

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, in champagne gekookte truffel, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, sauterne wijn, selderij, tijm, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tong in Champagne

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champagne brut, champignons, sjalot, tong en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Salade Francillon

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, champagne, court-bouillon, dragonazijn, mossel, olijfolie, sauternes, selderij, truffel en tuinkruiden

Soort:
salade
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Escoffier in The Park Rotterdam

Ingrediënten:
artisjok, botersla, champagne, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eierdooier, framboos, gevogelte, hert, kastanje, kaviaar, knolselderij, kreeft, paddestoelen, perzik, peterselie, slagroomtruffels, spinazie, spruiten, truffel, vanille en vossenbessen

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde kipfilet

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, gelatinepoeder, kippenborst, prei, rundergehakt, serranoham, truffel, varkensgehakt, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Coulis van zwarte truffel

Ingrediënten:
aardappel, champagne-azijn, champignons, fleur de sel, olijfolie, paddestoelenbouillon, truffel, truffelazijn, wittetruffelolie, truffelsap en veldsla

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Recept uit Als kok in Frankrijk:

Engelse vissoep Lady Morgan (1833)

Ingrediënten:
ansjovis, cayennepeper, champagne, champignons, citroen, garnalen, griet, kalfsbouillon, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, oesters, oestervocht, paling, prei, rivierkreeftboter, rivierkreeftstaartjes, selderijstengel, tong, truffel, ui, visbraadjus, wijting, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:

Kippenleverpaté de luxe

Ingrediënten:
boter, cognac, kappertjes, kip, morielje, olijfolie, pistache, tabasco, trompettes de morts, truffel, wijnazijn en witte wijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Karper, gevuld

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignons, karper, peterselie, sjalot, snoekquenelles, truffel en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met champagne

Ingrediënten:
boter, bouillon, carnarolirijst, champagne, crème fraîche, parmezaanse kaas, sjalot, verse kervel, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Timbaal van gevulde conchiglioni

Ingrediënten:
boter, conchiglioni, emmentaler, ham, kalfsgehakt, kipgehakt, kippenlever, slagroom, ui, witte wijn en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kwartels op hun nest

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignons, double cream, foie gras, kalfssaucijs-vulling, kwartel, madeira, maïzena, pannenkoeken, truffel, vet spek en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte