vis/schaaldieren/schelpdieren

Zoek naar vis/schaaldieren/schelpdieren in uw eigen kookboeken

Vis/Schaaldieren/Schelpdieren koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rauwe zalm en jakobsschelpen

Ingrediënten:
bouillon, dragon, eidooier, gembersiroop, jakobsschelpen, limoen, maïskiemolie, olijfolie, wittewijnazijn en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren / mosterd
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kruidige marinade voor vis (kip, lamsvlees etc) 1 - chermoula 1

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, saffraandraadjes, ui, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / gevogelte / lamsvlees / vegetarisch
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Recept uit Mijn pure keuken 2:

Eitje met kaviaar

Ingrediënten:
ei, kaviaar en room

Soort:
vis
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Calamares met basilicum en limoen

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde rode peper, inktvis, knoflook, limoensap, notenolie en olijfolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sardine sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Escolar

Ingrediënten:
escolar-filet en olijfolie

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Tuna Belly sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Tuna Loin sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Turbot sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Ling Cod

Ingrediënten:
olijfolie en ophiodonfilet

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Ling Cod with Bergamot-Infused Milk

Ingrediënten:
bergamot-melk en ophiodon

Soort:
vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Visballetjes - fiskeboller

Ingrediënten:
kreeftensaus en vispuree

Keuken:
Europees / Noors
Soort:
vis
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / voorgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Spicy zalmtartaar met avocado en citroencrème

Ingrediënten:
avocado's, citroen, creme freche, lente ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, sriracha en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Caviar and Fish Roe, cold-smoked

Ingrediënten:
kaviaar en kuit

Soort:
vis
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Truite braisée aux citrons verts - Gevulde forel met limoen

Ingrediënten:
boter, champignons, citroensap, eidooier, forel, limoensaus, peper, sjalot, visbouillon, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / voorgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Pittige gamba's in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, chilivlokken, gamba's, knoflook, krulpeterselie, limoen, olijfolie, peper, rode peper, tomaten, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Russian Smoked Salmon

Ingrediënten:
suiker, zalmfilet op huid en zout

Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Recept uit Mijn pure keuken 2:

Kabeljauw met hoorn des overvloeds en rode wijn

Ingrediënten:
hoorn des overvloeds en kabeljauw

Soort:
vis
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Geblakerde vis

Ingrediënten:
boter, cajunkruiden, witte visfilet en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Black Cod, cold-smoked

Ingrediënten:
zwarte kabeljauw

Soort:
vis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Coda di rospo in salsa di noce e agrodolce di capperi - Zeeduivel met walnoot en zoetzure saus van kappertjes

Ingrediënten:
giorgios vinaigrette, kapperappeltjes, olijfolie, peper, plantaardige olie, rucola, snijbiet, walnootpasta, witte wijnazijn, zeeduivelstaart, zoetzure saus van kappertjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Inktvis met spaanse pepers van de grill

Ingrediënten:
citroensap, inktvis, olijfolie, raketsla en spaanse peper

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Escolar with Red Wine Butter

Ingrediënten:
aardappel, dragon, escolar, rode wijnboter, sjalot en zeekraal

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Fluke Cured in Kombu

Ingrediënten:
kombu, kombupoeder, ponzu, suiker, zomerbotfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Ankimo Torchon

Ingrediënten:
daikon, ponzusaus, sake, suiker, zeeduivellever en zout

Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Steur in zoetzure saus - scaloppe di storione agrodolci

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, heilbot, kaneelpijpje, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, steurfilet, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis