Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Rundvlees met pasta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, brood, ei, fruit, kaas, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: