73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbladpeterseliebleekselderijbloemkoolboerenkoolboterbouilloncitroenknoflookkruidenolijfolieparmezaanse kaaspeperpreitijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde kool

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, fijne kristalsuiker, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, vermicellinoedels, water, witte kool, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groene kool gevuld met volkorenbroodsalade

Ingrediënten:
bieslook, boter, fontana, goudse kaas, groentebouillon, gruyère, knoflook, mozzarella, olijfolie, peterselie, savooiekool, ui, volkoren broodsalade, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groene kool gevuld met linzen en rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bieslook, boter, bruine rijst, fontana, gedroogde linzen, goudse kaas, groentebouillon, gruyère, knoflook, mozzarella, olijfolie, peterselie, savooiekool, ui, witte kool, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groene kool gevuld met linzen en rijst in rode wijnsaus

Ingrediënten:
basmatirijst, bieslook, boter, bruine rijst, fontana, gedroogde linzen, goudse kaas, groentebouillon, gruyère, mozzarella, olijfolie, peterselie, rode wijn, savooiekool, tijm, tomatenpuree, ui, witte kool, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Luk Naets - Bijzondere groentegids

Recept uit Bijzondere groentegids:

Zuurkoolsoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, olijfolie, peper, peterselie, sojaroom en zuurkool

Soort:
soep/bouillon / groente / suikerwerk
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kastanjebroodsoep

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, cranberrybonen, groentebouillon, kastanjes, kievitsbonen, olijfolie, peterselie, groene kool, spinazie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodsoep (bonen- en groentesoep met brood)

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, cranberrybonen, croutons, groentebouillon, kievitsbonen, olijfolie, peterselie, groene kool, spinazie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Gekaramelliseerde Wittekoolsoep Met Ei En Gefrituurde Kappertjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, japanse sojasaus, kappertjes, komijnzaad, laurierblaadjes, groentebouillon, bakolie, frituurolie, panko, pimentbessen, rundvleesbouillon, tarwebloem, witte kool, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Palmkoolsoep

Ingrediënten:
boerenkool, citroen, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, honing, kikkererwten, komijnpoeder, palmkool, peper, peterselie, tomaten, zoet paprikapoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit De smaak van kokos:

Bloemkool Knoflooksoep

Ingrediënten:
bloemkool, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, kokosolie, peterselie, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Minestrone di mama

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, doperwten, groentebouillon, kievitsbonen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pasta, salie, savooiekool, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Minestrone Voor Kouwe Klauwen

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladkool, bleekselderij, chilivlokken, citroensap, groene kool, groentebouillon, knoflook, korte pasta, laurier, olijfolie, peper, peterselie, raapje, rode wijnazijn, rozemarijn, tomaat in blik, ui, wortel, zout en zwarte linzen

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Roze bloemkoolsalade

Ingrediënten:
agavediksap, avocado, bloemkool, citroensap, dijonmosterd, gladde peterselie, groentebouillon, laurier, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode bietensap, salade, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

de echtgenoot verblinden

Ingrediënten:
bladpeterselie, broccoli, extra vergine olijfolie, groene spliterwten, groentebouillon, kerstomaat, olijfolie, raapstelen, rode chilipeper, bleekselderij, ui, water en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Bloemkool panna cotta met kipper

Ingrediënten:
gelatine, bloemkool, droge witte wijn, groentebouillon, hazelnootolie, kappertjes, kipper, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, witte peper, witte wijnazijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

'minute' groentesoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, groentebouillon, groenten, knoflook, olijfolie, bladpeterselie, rode ui en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Stoofpot met linzen en krieltjes

Ingrediënten:
boerenkool, gehakt, tomaat, groene linzen, groentebouillonblokje, groentebouillonpoeder, komijnpoeder, krieltjes, olijfolie, peterselie, bleekselderij, knoflook, tomatenpuree, uien, wortel en 
zout en peper

Haal meer recepten op...