Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, basilicum, bladpeterselie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, limoen, melk, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, tong, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Foodblabla:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen: