Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroen, eidooier, groente, kalfsvlees, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog: