Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit 101 ballen:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: