Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, fond, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit de snelle keuken: