Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Varkensvlees in walnotensaus
- Ingrediënten:
- boter, cognac, grof zout, mager varkensvlees, melk, nootmuskaat, walnoten en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, cognac, ei, eidooier, gekookte ham, ham, knoflook, laurier, melk, olijfolie, ontbijtspek, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk: