Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Food en So Much More:
Avondmaal uit Home Made winter:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Miss Fromage:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: