392 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbroodcourgetteeifruitgroentekipknoflookknolselderijkruidenlauriermelkolieolijfoliepaprikapeperpeterseliepreirijsttomaatuivisvleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoord varkensvlees uit de marinade

Ingrediënten:
aardappelmeel, bouquet garni, knoflook, reuzel, tomatenpuree, ui, varkensfilet, witte wijn, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pekel en marinades
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Lenteja Asunción - Asuns linzen met varkensvlees

Ingrediënten:
aardappel, adobo-marinade, bakchorizo, citroensap, groene paprika, knoflook, laurier, olijfolie, pardinalinzen, peterselie, prei, puylinzen, rozemarijn, tijm, tomatensofrito, ui, varkensribbetjes, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ovenschotel van vlees met aardappelen - baeckeofe

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Orjaleves - Slachtvleessoep

Ingrediënten:
aardappel, azijn, engelenhaar, groene kool, koolrabi, leverballetjes, mierikswortel, peperkorrels, peterseliewortel, rundvleesbouillonblokje, schenkel, selderijknol, slakkenhuisjes, varkensvlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Choucroute royale

Ingrediënten:
bacon, braadworst, casselerrib, ganzenvet, hambot, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurier, riesling, rookworst, tijm, ui, varkenspootje, vastkokende aardappel, wortel, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Frans / Duits
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Varkensstoof Auvergne

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, groene kool, knolraap, knolselderij, mager spek, ui, varkenshersenen, varkenskop, varkensschenkel, witte bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Cozido

Ingrediënten:
aardappel, bataat, buikspek, chourico worst, kippenpoot, kool, raapjes, rode biet, runderschenkel, varkensschouder en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Zuurkool

Ingrediënten:
aardappelen, bouquet garni, elzasser witte wijn, frankfurter worst, ganzenvet, gerookte worst, gerookt varkensvlees, hamvet, jeneverbessen, kruidnagel, peper, reuzel, ui, varkensborstspek, witte bouillon, wortel, zout en zuurkool

Keuken:
Frans
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Stoofpot uit de Auvergne

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, groene kool, ham, meiknol, platte varkensrib, prei, rookspek, saucijsjes, saucisses de morteau, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...