158 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbotercitroencitroensapeigroenteknoflookkruidennootmuskaatolieolijfolierijstspecerijentijmtomaatuivetvleeswaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Snijbiet

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, boter, cantharellen, doorregen spek, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, snijbietblad, tijm, wortel en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Snijbiet als groente

Ingrediënten:
cayennepeper, gladde peterselie, groentebouillon, kaneelknoppen, knoflook, noilly prat, olijfolie, pinboompitten, sjalot, snijbiet, sultanakrenten, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde snijbiet - Zilk sarmasi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bonenkruid, citroensap, granaatappelmelasse, knoflook, munt, olijfolie, pijnboompitten, pul biber, snijbietblad, sultana's, sumak, tomatem, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht / basisrecept uit Provence:

Snijbiet met ansjovissaus - côtes de blette à l'anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, azijn, bloem, cayennepeper, gedroogde chilipeper, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groente / vis
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groenteterrine met kruidensaus

Ingrediënten:
bladgelatine, crème fraîche, gelatinepoeder, groene asperge, kerstomaat, minicourgette, peper, snijbiet, sperziebonen, spinazie, verse basilicum, verse kervel, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente / paté/terrine
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Kruidensalade van de volkstuin

Ingrediënten:
bernagiebloemen, bosui, citroensap, eetbare bloemen, extra vergine olijfolie, oost-indische kers, peper, peterselie, rodewijnazijn, rucola, snijbiet, spinazie, venkelgroen, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse munt, oregano, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle tarwestoofpot met herfstgroenten

Ingrediënten:
boterbonen, hele tarwekorrels, kool, koolrabi, olijfolie, peper, peterselie, pompoen, salie, snijbiet, tarwe, ui, winterwortel, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Noedelsoep met rundvlees

Ingrediënten:
biefstuk, bladgroente, coconut aminos, ei, gember, ghee, kastanjechampignon, kelpnoedels, knoflook, kokosolie, koriander, lente-ui, olijfolie, paksoi, peterselie, shiitake, snijbiet, sriracha, vissaus, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Courgette met groenten - tian de courgettes aux herbes

Ingrediënten:
bacon, courgette, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, snijbiet, verse peterselie, witte ui, zout en zuring

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsborst met kruiden - petto alla maionese

Ingrediënten:
boter, ei, gekookte ham, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, snijbiet, uitgebeende kalfsborst, verse basilicum, verse bladpeterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav met spinazie of andere bladgroente

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, postelein, rijst, snijbiet, spinazie, ui, zout en zuring

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di erbe con salsa di noce - Kruidenravioli met walnootsaus

Ingrediënten:
basilicum, borageblad, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, jonge brandnetels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, ricotta, rozemarijn, salie, snijbiet, spinazie, tomaten, walnootpasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...