170 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbloemboterbouilloneiknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepeterseliespecerijensuikertijmtomaatuivleeswaterwitte peperworstwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:

Erwtensoep maar dan anders

Ingrediënten:
aardappel, doorregen spek, gele erwten, hamlappen, haverwortel, pastinaak, peper, prei, rookworst, rozijnenerwten, runderklapstuk, saucijsjes, schouderkarbonades, selderijblad, selderijknol, spliterwten, varkenspootje, winterwortelen, wortelpeterselie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Stoofschotel van vlees en zuurkool

Ingrediënten:
boter, gedroogde paddestoelen, gedroogde pruimen, hamlappen, magere runderlappen, pruneaux, saucijs, spekreepjes, ui, peper, vleesbouillon, zout en zuurkool

Keuken:
Pools
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:

Erwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, doorregen spek, hamlappen, laurier, peper, peterselie, prei, rookworst, runderklapstuk, saucijsjes, schouderkarbonades, selderij, selderijknol, spliterwten, ui, varkenspootje en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Kig ha farz / Bretonse stoofpot

Ingrediënten:
boekweitmeel, bouquet garni, ei, gezouten boter, groene kool, groentebouillon, grof zout, kruidnagel, melk, peper, raapjes, roze zout, runderschouder, saucijzen, schoudermuis, sucadelappen, ui, varkensbuik, varkensschenkel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kapoen met een perenvulling

Ingrediënten:
bleekselderij, brood, buikspek, ei, eierdooier, groene peperkorrels, heldere honing, kapoen, melk, nootmuskaat, peer, peper, pijnboompitten, pistache, reuzel, rode wijn, saucijs, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Zoete augurken voor kenners

Ingrediënten:
ei, knoflookpoeder, mainzer kaas, mayonaise, peterselie, selderijzout, witte peper, worst en zoute augurk

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Prinskorv - Prinzenwürstchen - Prinsenworst

Ingrediënten:
fijn zeezout, gemberpoeder, ijsblokjes, kalfsvlees, lamsdarm, nootmuskaat, piment, rundvlees, schaapsdarm, varkensbuik, varkensnek, witte peper en worst

Keuken:
Zweeds / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Bigos

Ingrediënten:
doorregen spek, gedroogde paddestoelen, komijn, reuzel, rode wijn, suiker, ui, vlees, vleesbouillon, worst, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, rode wijn, bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Zuurkool met mispels

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, boter, jeneverbes, laurier, mispelgelei, mispels, peperkorrels, venkelworst, witte wijn, worst, zout en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:

Poolse Vleessoep Met Zuurkool En Karwij

Ingrediënten:
aardappelchips, appelsap, bieslook, bladpeterselie, gerookte spekblokjes, honing, karwijzaad, kielbasa, laurierblaadjes, runderbouillon, bakolie, spareribs, knoflook, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, varkensribben, worst, zout, zuurkool en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...