Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: