Recept uit Gemüse! :
Fettucine met zalm en prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rijst, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Noma:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: