92 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnidroge witte wijnjeneverbeskippenbouillonknoflookkonijnkruidnagellaurierbladoliepatrijspeperrode wijnsjalotsuikertijmtomaatuiverse salieblaadjeswitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Hachee van wild varken

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wildbouillon, wild zwijnsvlees en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wild zwijn met olijven - cinghiale alle olive

Ingrediënten:
boter, groene olijven zonder pit, knoflook, laurierblad, mager wild zwijn, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, witte wijn, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Konijnstoofpot op ligurische wijze

Ingrediënten:
bloem, bouillon, droge witte wijn, knoflook, konijn, ligurische olijfolie, peper, rozemarijn, salie, tijm, tomatenpulp, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gestoofd konijn met pruimen

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, konijn, koriander, olijfolie, peper, ras el hanout, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gestoofd konijn

Ingrediënten:
bloem, gele rozijnen, groentebouillon, knoflook, konijn, laurier, olijfolie, pijnboompitten, rode wijn, suiker, ui, witte wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

konijn salmorejo

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde kwartels

Ingrediënten:
bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijzen met druiven

Ingrediënten:
cognac, olijfolie, patrijs, peper, witte druiven, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofde kwartels

Ingrediënten:
bouillonblokje, bouquet garni, knoflook, kwartel, olijfolie, peper, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijzen in roomsaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bouquet garni, citroensap, koffieroom, olijfolie, patrijs, peper, ui, vleesextract, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gebraden houtduif - palombacce alla ghiotta

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, droge rode wijn, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, houtduif, knoflook, oud witbrood, peper, salieblaadjes, ui, verse rozemarijn, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Konijn in cider - lapin au cidre

Ingrediënten:
boleten, boter, calvados, crème fraîche, doorregen spek, droge cider, eierdooier, konijn, konijnenlever, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Duiven met cognac - pichones al coñac

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cognac, duif, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode wijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Hertenvlees in witte wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, droge witte wijn, eendenvet, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, runderbouillon, salie, suiker, ui, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
stoofgerecht / wild
Haal meer recepten op...