Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Koch!:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Baru Belanda: