186 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembloemkoolbotercitroenknoflookkruidnagellaurierbladolijfoliepeperpeterselierode wijnrozemarijnsjalotsuikertijmtomatenpureeuiwijnazijnwitte wijnwitte wijnazijnwortelzoutzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Mosterdzaad

Ingrediënten:
laurier, mosterdzaad, tijm, water en witte wijnazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Zoetzuur

Ingrediënten:
azijn, kruidnagel, laurier, peperkorrels, suiker en water

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Geweckte zoetzure komkommer

Ingrediënten:
azijn, dille, karwijzaad, komkommer, kruidnagel, laurier, peperkorrels, suiker, water en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Pickled Ramps

Ingrediënten:
geel mosterdzaad, korianderzaad, laurier, suiker, water, wilde look, witte wijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
kruiden
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Adobo

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, chinese zwarte azijn, knoflook, laurier, rijstazijn, sojasaus, varkensbuik, varkensschouder, water en zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingelegde uien

Ingrediënten:
laurier, mosterdzaad, peperkorrels, sjalot, ui, water en witte wijnazijn

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Bijgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Pruimensaus

Ingrediënten:
bruine suiker, gember, kaneel, laurier, pruimen, steranijs, water, wijnazijn en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zult van varkenspoot

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mixed pickles, peperkorrels, peterselie, selderijknol, varkenspoten, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Fischfond - Visfond

Ingrediënten:
droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, selderij, tijm, visgraten, vissenhuid, vissenkoppen, water, witte peperkorrels, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon / kruiden
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Gepekelde radijzen

Ingrediënten:
fleur de sel, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, radijzen, suiker, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Pekel

Ingrediënten:
conserveringsmiddel, gember, jeneverbessen, kruidnagels, laurier, steranijs, suiker, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Gepekelde koolrabi met koolrabimayonaise

Ingrediënten:
bloesemblaadjes, gepekelde koolrabimayonaise, jeneverbessen, koolrabi, kruidnagels, laurier, limoen, suiker, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Mosterdfuit

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, kaneel, komkommer, kruidnagel, laurier, mosterd, sambal oelek, suiker, water, wortel en zilverui

Keuken:
Hollands
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zoetzure zilveruitjes

Ingrediënten:
champagneazijn, laurier, geel mosterdzaad, olijfolie, peperkorrels, suiker, water en zilverui

Soort:
sous-vide / groente
Haal meer recepten op...