71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbasilicumbloembotercitroencitroensapdijonmosterdeidooierhoningknoflookkomkommerkruidenmosterdmuntolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstazijnsuikertomaatuiwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:

Eggs benedict

Ingrediënten:
azijn, bieslook, boter, ei, eidooier, gerookte zalm, ham, muffins, peterselie, water en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Basisrecept uit Koken met kruiden:

Romige zalmmousse

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, eiwit, gelatinepoeder, magere huttenkase, magere yoghurt, roze zalm, water en witte azijn

Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Tahinsaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, knoflook, tahin, tamari, umeboshi-azijn en water

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Kaviaarlinzen Met Venkelworst

Ingrediënten:
azijn, bieslook, blauwe kaas, bleekselderij, bospeentjes, kaviaarlinzen, kumato-tomaten, kyouno-kujyouno-negiabura, laurierblad, linzen, olijfolie, peterselie, sjalotjes, tijm, tomaten, ui, venkelworstjes, water en zout

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Squid Ink Fluid Gel

Ingrediënten:
bagelbouillon, bieslook, broomhoudende plantaardige olie, champagne-azijn, dille, dille, gellan laag acyl, inktvisinkt, kappertjes, natriumhexametafosfaat, olijfolie, tobiko, water en zwarte peperolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Stevige rundersaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Envelopjes met zeekreeft en dragon

Ingrediënten:
artisjokbladeren, azijn, bananenbladeren, bieslook, boter, chilipeper, citroen, dragon, knoflook, kreeftenbouillon, sjalotten, vijgenbladeren, visbouillon, water, zeekreeft en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Zoetzure chinese groenten

Ingrediënten:
ananas uit blik, azijn, bieslook, cayennepeper, groene paprika, groentebouillon, honing, kerrie, kipfilet, maïzena, olie, paprikapoeder, peper, rode paprika, sojasaus, taugé, tomatenketchup, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Inari-zushi

Ingrediënten:
abura-age, bieslook, japanse sojasaus, mirin, rijstazijn, rondkorrelrijst, suiker, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vegan
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kipsalade met sinaasappel

Ingrediënten:
bieslook, cashewnoten, dijonmosterd, kip, maïsolie, olijfolie, peper, rode wijnazijn, sinaasappel, sla, suiker, versgemalen zwarte peper, water, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Kikkererwten-hapjes

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, edelgistvlokken, kikkererwt, komkommer, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, stokbrood, ui, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Gazpacho

Ingrediënten:
bieslook, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, rode paprika, soeptomaten, water, wijnazijn en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Stadstuin Salade

Ingrediënten:
bessen, bieslook, bramen, citroenmelisse, citroentijm, dijonmosterd, dragon, eetbare bloemen, frambozen, frambozenazijn, sla, honing, kers, komkommerkruid, krulsla, mosterd, munt, notenolie, olijfolie, rodewijnazijn, rood fruit, roodlof, rucola, sla, koriander, veldsla, water, wilde venkel en zeezout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstsandwiches

Ingrediënten:
bieslook, ei, koriander, pijlinktvis, garnaal, rijstazijn, sake, sesamzaad, suiker, sushirijst, tonijn, wasabipasta, water, yaki-nori vellen, zalm, zalmeitjes en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zeelt in gekruide saus

Ingrediënten:
bernagie, bieslook, citroen, citroenmelisse, citroensap, citroenschil, dragon, kervel, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, pimentbolletjes, selderijknol, tabasco, ui, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, yoghurt, zeelt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Picknick / buffet / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Megasalade

Ingrediënten:
ahornsiroop, avocado, bieslook, bindsla, edelgistvlokken, gladde mosterd, groentebouillon, kikkererwt, knoflook, knoflookpoeder, olijfolie, rijstazijn, rode misopasta, rode sla, sojasaus, tamari, tomaat, ui, vloeibare rook en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...