180 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbotergroenteknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnselderijtomaattomatenpureeuivetzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Celeris braisés - Gestoofde bleekselderij

Ingrediënten:
aardappelmeel, arrowroot, bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, laurier, madeira, maïzena, ontbijtspek, peper, peterselie, port, spekzwoerd, tijm, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / bouillon / groente
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bleekselderij & boerenkoolsalade met pittige pindadressing

Ingrediënten:
appelazijn, azijn, water, basilicum, bleekselderij, boerenkool, bruine rijst, chili, chilipeper, dressing, eiwitten, gehakt, groenten, koriander, honing, knoflook, kokosazijn, kokosolie, kruiden, limoen, maple syrup, noedels, olie, pinda, pinda’s, rijstazijn, rode peper, sesamolie, sojasaus, bleekselderij en kruiden

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenbotten, drumsticks, kippenvleugels, laurierblad, prei, tijm, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, runderschenkel, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Basisrecept uit Rijst en risotto:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, peperkorrel, pimentbessen, sinaasappelschil, sjalot, tomaat, verse dragon, verse marjolein, verse peterselie, verse tijm, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, peterselie, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, wittewijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, laurierblad, peterselie, tijm, ui, water, wittewijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, koriander, laurier, peper, prei, tijm, water, witte wijn, wortel en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, slachtafval van gevogelte, soepkip, tijm, water, witte peperkorrels, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, pastinaak, prei, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bouillon van schaaldieren - zomerversie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, dragon, knoflook, krabbenkoppen, langoustinekoppen, laurier, pastis, preiwit, strandkrabbenkoppen, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bouillon van schaaldieren - winterversie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, cognac, dragon, knoflook, krabbenkoppen, langoustinekoppen, laurier, preiwit, strandkrabbenkoppen, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
bouillon
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui

Soort:
kalfsvlees / saus
Haal meer recepten op...