71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: biefstukbleekselderijbloemboterbouillondroge witte wijnfondgehaktkalfsbottenknoflooklaurierolieoreganopeperpeterselierode wijnrundvleestijmtomaattomatenpureeuivleesvleesbouillonwaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef with Pineapple / Rundvlees met ananas

Ingrediënten:
ananas, bleekselderij, donkere bruine suiker, droge sherry, kogelbiefstuk, maïzena, marinade voor rundvlees met ananas, ossenhaas, peper, plantaardige olie, rijstwijn, runderbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Black Pepper Beef Steaks with Red Wine and Mushroom Sauce - Peperbiefstuk met rode wijn en paddenstoelensaus

Ingrediënten:
cantharellen, champignons, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eikhaas, entrecote, grote sponszwam, honingzwam, kastanjeboleet, knoflook, kogelbiefstuk, maïzena, morieljes, oesterzwammen, olijfolie, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, rode wijn, runderbouillon, trompets de mort, vissaus, voorjaarspronkridder, weidechampignons, wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees / paddenstoelen
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Runderrollade

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, gerookt spek, knoflook, kogelbiefstuk, olie, paprikapoeder, peper, peterseliewortel, prei, rode wijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Burrito's

Ingrediënten:
biefstuk, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, tomatensalsa, tortilla's en ui

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk met kruidenboter

Ingrediënten:
biefstuk, boter, droge witte wijn, fond, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, niervet, olie, peper, peterselieboter, rode wijn, runderbouillon, sjalottenboter, slakkenboter, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Mexicaanse Vleessoep Met Cacao En Bonen

Ingrediënten:
biefstuk, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sesamzaad, bleekselderij, knoflook, kaneel, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, tortilla, verse koriander, vleesbouillon, wortel, zout, zure room en zwarte bonen

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Aardpeersoep met parelgort

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, olie, olijfolie, parelgort, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, uien en wortel

Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gesmoord rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - Lange tafels

Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:

Pappardelle met italiaans stoofvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tomaten, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Italiaanse stroganoffschotel

Ingrediënten:
balsamicoazijn, champignon, kappertjes, knoflook, olijfolie, pasta, peper, provençaalse kruiden, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomaten uit blik, ui en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundvlees miroton

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, olijfolie, peterselie, runderbouillon, tomatenpuree, ui, vlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Hongaarse goulashsoep met zure room en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, gehakt, gerookt paprikapoeder, aardappel, karwij, komijnpoeder, laurierblaadjes, olijfolie, rode chilipepers, rode paprika's, rund, runderbouillon, sherryazijn, soepvlees, tijm, tomaten, tomatenpassata, uien, witte wijn en zure room

Haal meer recepten op...