Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Involtini van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, ham, kalfsschnitzels, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat in blik
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, fond, kalfsgehakt, kalfsschenkel, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: