Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Rundvlees met pasta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, citroensap, ei, fond, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: