Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, fond, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, kruidnagel, lardons, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Patesserie:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Patesserie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Provence:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Made in Italy: