Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemige aardappel, ei, fruit, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rode wijnazijn, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: